Leilighet nr. 10 , Mogan apartments    
Beliggenhet  

Oversiktsbilde fra luften

Toppleilighet i et boligkompleks med tre etasje i Puerto Mogan. 100 meter til badestrand og ca 200 meter til båthavnen. Butikker, restauranter, legesenter, drosje og bussholdeplass i umiddelbar nærhet. Leiligheten er ny og ferdig innredet i 2005.  
Innhold   Fotoarkiv
Leiligheten inneholder 2 soverom med 6 sengeplasser.God skandinavisk kvalitet på senger, dyner og puter. 2 bad og stue med integrert kjøkken. Totalt areal ca 60 kvm. I tillegg har den  vestvendt terrasse fra stue ( ca 35 kvm) og trapp opp til egen privat takterrasse (ca 70 kvm).  Flotte utemøbler både på terasse nede og takterasse. Lys og trivelig leilighet med masse fasiliteter. Eksklusivt inngangsparti med marmorfliser og  port telefon. Det er heis til leiligheten fra gateplan og garasjen i kjeller.  
Fasiliteter
Aircondition i stue og hovedsoverom. Markiser på begge terrassene. Intergrert kjøkken med kjøl-frys, stekeovn,  mikroovn i stål, oppvaskmaskin og platetopp med 4 kokesoner. Alt av småelektrisk til kjøkken. Gedigen gass grill på terrasse.                      Sony Stereoanlegg med MiniDisc og CD-spiller.    Dusj på begge bad..